Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Målrettede drap kun mot militante palestinere

Onsdag drøftet den israelske regjering tiltak som de håper vil stanse rakettangrepen fra Gaza-stripen. – Dette er den siste advarselen til palestinerne, sier en regjeringskilde. – Dersom Kassam-angrepene fortsetter vil det bety krig, legger kilden til. Regjeringen debatterte muligheten for å gjennomføre målrettede likvidasjoner av palestinske politikere fra Hamas og andre terrororganisasjoner. Regjeringen fulgte anbefalingen fra Shin Bet-sjefen Yuval Diskin, og sa dermed nei til å gjøre politikere til militære mål. – Har det hjulpet oss tidligere, spurte Diskin retorisk. Samtidig godkjente regjeringen målrettede drap på palestinere direkte involvert i terror, inkludert Kassam-angrep. Den israelske hæren vil forsøke å drepe slike personer "så snart skikkelig etterretningsinformasjon skaper en fornuftig, operativ mulighet", skriver Ha’aretz. Aksjoner mot toppledelsen i terrororganisasjonenes militære avdelinger kan bare bli gjennomført med godkjennelse av riksadvokat Menachem Mazuz. Avgjørelsen betyr at Israel ikke vil forsøke å drepe politiske toppfigurer i Hamas, som for eksempel statsminister Ismail Haniyeh. Regjeringen håper trusselen om å angripe Hamas-institusjoner vil dempe rakettangrepene fra Gaza-stripen. – Dersom høyskolen Sapir i Sderot blir truffet, bør vi ramme deres universitet, sa Yitzhak Cohen (Shas). Statsminister Ehud Olmert og forsvarsminister Amir Peretz har fått mandat til å avgjøre hvilke Hamas-institusjoner som kan bli utsatt for angrep. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart