Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Familien stolte over hennes martyrdød

En 68 år gammel palestinsk kvinne sprengte bombebeltet hun bar på i umiddelbar nærhet av IDF-soldater nord på Gaza-stripen torsdag ettermiddag. Terroristen ble drept og tre soldater ble lettere skadet i eksplosjonen. Totalt ble sju israelske soldater skadet på Gaza-stripen torsdag, skriver Yedioth Aharonoth. Terroristkvinnen Fatma Najar ble sendt på selvmordsoppdrag av Hamas, i følge palestinske kilder. Hennes familie sier hun etterlot seg ni barn og nesten 30 barnebarn. Hun er den første kjente palestinske bestemoren som har begått selvmordsangrep mot israelske styrker eller sivilbefolkning. – Jeg er veldig stolt over det hun gjorde. Allah er stor, sier sønnen Fuad (31). På en video som Hamas har offentliggjort etter angrepet, leser Fatma Najar opp en uttalelse hvor hun dedikerer sin død til statsminister Ismail Haniyeh og palestinske fanger i israelske fengsler. – Jeg ofrer meg selv som et offer til Allah og fedrelandet, sier Najar. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart