Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder Israel ønsker våpenhvile med Hamas

En kilde fra den israelske regjeringen hevder Israel skal være villige til å inngå våpenhvile med Hamas og de andre palestinske terrorgruppene. Mahmoud Abbas har vist at han ikke klarer å stanse Kassam-angrepene, og Israel skal derfor ha sendt beskjeder til Hamas gjennom mellommenn, for å sikre en slik avtale. I følge kilden ønsker den israelske regjeringen seg en utvidet ordning, som også inkluderer frigjøring av soldat Gilad Shalit i bytte mot palestinske fanger. Tilbudet Hamas og de andre terrorgrupperingene kom med tidligere i uken, omfattet kun stans i rakettangrepene fra Gaza-stripen, i bytte mot full stans i israelske operasjoner på Gaza og Vestbredden. Selvmordsangrep ble ikke nevnt. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart