Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollah har like mange raketter som før krigen

Terrororganisasjonen Hizbollah har like mange raketter som før krigen i sommer, sier vestlige diplomater i Beirut til det amerikanske magasinet Time. Selv om representanter for regimene i Damaskus og Teheran benekter våpenleveransene til Hizbollah, er det helt klart hvem som står bak i følge israelsk og vestlig etterretning. – Forsyningslinjene fra Iran gjennom Syria var i funksjon allerede under krigen, legger de diplomatiske kildene i Beirut til. I følge israelske sikkerhetskilder har Hizbollah klart å gjenoppbygge sine våpenlager med halvparten av det som ble brukt under sommerens krig. Vestlige diplomater mener dette er en undervurdering. I følge en saudi-arabisk kilde har den iranske revolusjonsgarde en militærbase i utkanten av Damaskus. – Det har vært "en stor strøm av lastebiler" med våpen fra denne basen inn til Libanon, sier Nawaf Obaid som er en sikkerhetsrådgiver i Riyadh. Obaid påpeker også eksempler på klare militær-operative forbindelser mellom Iran og Hizbollah. Terrororganisasjonen skal ha tjenestemenn som jobber inne i de iranske ambassadene i Beirut. – Den iranske revolusjonsgarde og Irans etterretnings- og sikkerhetstjeneste bruker ambassadene i Damaskus og Beirut som kommando- og kontrollsenter, forteller saudi-arabieren til Time. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart