Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Politiet jakter voldtektsmann på rømmen

Den største politijakten i israelsk historie ble satt i gang fredag ettermiddag, da en dømt serievoldtektsmann klarte å rømme. Da Benny Sela var på vei til en rettshøring i Tel Aviv, ydmyket han politiet ved å stikke av. Rundt klokken 21.00 lokal tid bestemte politiet i byen å konsentrere letingen i de sørlige delene av byen. Moren hans skal være bosatt her, og en av naboene tipset politiet da Sela besøkte huset. Politiet skal ha observert en mann som rømte til fots da de ankom hjemmet. Politimennene hevder dette kan ha vært Sela, og kalte derfor inn et helikopter i letingen etter rømlingen. I rettshøringen sex-forbryteren ble brakt til, skulle retten behandle en økonomisk kontrovers mellom Sela og en gammel kjenning som angivelig skyldte ham mye penger. Sela har lenge uttrykt sterkt ønske om å prøve denne saken i retten. Innenriksdepartementet har satt en uavhengig granskningskommisjon, som skal etterforske hvordan forbryteren klarte å lure Shin Bet, politiet og rettssystemet på en gang. Miff.no: Samfunnsliv i Israel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart