Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg er forsvarsminister, ferdig med det

Forsvarsminister Amir Peretz slår tilbake mot den massive kritikken han har fått den siste uken, og hevder den "skader rikets sikkerhet." I en privat samtale med sine medarbeidere skal han ha kommet med et sterk oppfordring om å få arbeidsro. – Jeg ønsker bare én ting: La meg få arbeide. Jeg ønsker tre dager med ro, kanskje til og med en uke, der mitt navn ikke blir nevnt noe sted, verken på godt eller vondt. De som står i bresjen for denne anklagekampanjen mot meg, skader rikets sikkerhet. Kritikken må stanse, og jeg burde få lov til å arbeide, hevdet han. Angående rapportene i israelsk presse om at det utvikles en politisk rift mellom han selv og statsminister Ehud Olmert, nektet Peretz å svare. Han benekter også at Olmert har tilbudt ham finansministerposten, i bytte mot å si opp sin stilling som forsvarsminister. – Saken om finansdepartementet er irrelevant. Det mener jeg på alle måter. Jeg har ikke foreslått noe og det har ikke Ehud Olmert heller. Jeg tror ikke han kommer til å foreslå det. Derfor vil jeg ikke diskutere hypotetiske ideer. Det er et spill jeg ikke vil være med på. Jeg er forsvarsminister, ferdig med det, understreker Peretz. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart