Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Akseptere ikke at PA arresterer terrorister

PA-formann Mahmoud Abbas har truet med å arrestere palestinere som bryter våpenhvilen med Israel som ble innledet søndag morgen. Dette blir avvist av Hamas som "uakseptabelt", skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Flere væpnede palestinske grupper har allerede varslet nye angrep dersom ikke Israel også stanser sine militæroperasjoner på Vestbredden. Minst tre grupper, inkludert Islamsk Jihad, har avvist å skrive under på våpenhvile-avtalen. Heller ikke Al-Aqsa Martyrbrigadene, som tilhører PA-formannens Fatah-bevegelse, har akseptert våpenhvilen. – Vi vil ikke holde våpenhvilen så lenge IDF fortsetter å arrestere våre medlemmer på Vestbredden, varsler gruppen. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart