Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel vil oppgi «store landområder for «ekte fred»

Statsminister Ehud Olmert håper de palestinske lederne vil arbeide sammen med ham for å oppnå en fredsavtale i Midtøsten. – I bytte mot en "ekte fred" vil vi være villige til å forlate store landområder [på Vestbredden] og avvikle bosetninger som vi har etablert, sa Olmert. Statsministeren mener palestinerne står ved et avgjørende veiskille. De kan velge mellom å fortsette på voldens vei eller søke fred. – Dersom de velger fredens vei vil Israel lette på [de militære] kontrollpostene og frigi midler som er holdt tilbake fra de palestinske myndighetene, sa Olmert. Han lovte også å frigi "mange palestinske fanger" etter at den kidnappede soldaten Gilad Shalit er frigitt. – Vi kan også være villig til å frigi fanger med langvarige dommer, sa Olmert. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart