Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer med selvmordsangrep

Mahmoud Al Saadi, som leder Islamsk Jihad i Jenin, truer med selvmordsangrep dypt inne i Israel, som svar på det han mener er israelske brudd på våpenhvilen på Vestbredden. Også PRC-talsmann Abu Mijahed advarer Israel mot å gjennomføre flere operasjoner på Vestbredden. – Dersom den zionistiske aggressjonen på Vestbredden ikke stanser, vil våpenhvilen bryte sammen, sier Mijahed. Natt til mandag gjennomførte IDF en operasjon i landsbyen Kabatiya, sør for Jenin. De israelske soldatene drepte en leder i terrororganisasjonen PRC og en 50 år gammel kvinne. I følge IDF tok kvinnen PRC-terroristens våpen og prøvde å løpe bort. Soldatene gjenkjente henne ikke som en kvinne, fordi hun hadde bukser på og det var mørkt. Under operasjoner i området ble de israelske styrkene beskutt flere ganger av palestinske militssoldater. Til sammen ble 15 ettersøkte palestinere arrestert på Vestbredden natt til mandag. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart