Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utmattelse på begge sider førte til våpenhvile

Den israelske journalisten Aluf Benn mener begge sider i Midtøsten-konflikten er utmattet. Derfor var det mulig for PA-formann Mahmoud Abbas å få med de palestinske fraksjonene på en våpenhvile på Gaza-stripen, og derfor ble våpenhvilen akseptert enstemmig av den israelske regjering. – Begge parter i konflikten nådde et brytningspunkt etter fem måneder med sammenhengende kamper, skriver Benn i en analyseartikkel. Lav-intensitets krigen ble innledet da palestinske terrorister, under ledelse av regjeringspartiet Hamas, kidnappet en israelsk soldat i et angrep mot en grensepost 25. juni. To andre israelske soldater ble drept. På den israelske siden har utmattelsen vist seg i oppfordringer til å evakuere byen Sderot, som har vært nesten daglig utsatt for palestinske rakettangrep. på Gaza-stripen er flere hundre palestinere drept, nesten uten at det internasjonale samfunnet har reagert. – Israel har ikke klart å få frigitt Shalit ved å bruke makt, og Olmert er tvunget til å gå tilbake på sitt løfte om å ikke forhandle med Hamas om fangefrigivelse "verken direkte eller indirekte". Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart