Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert gav seier til Hamas

– Statsminister Ehud Olmert begravet Israels militære og diplomatiske triumf over Hamas i sin tale i Sde Boker søndag, mener Likud-politiker Yuval Steinitz. Olmert får kritikk fordi han gav lovnader til et palestinsk parlament og en palestinsk regjering hvor flertallet "tilhører en terrororganisasjon som er forpliktet til Israels ødeleggelse i deres eget charter". For Hamas var våpenhvilen og nye diplomatiske initiativ en seier på to måter, argumenterer Steinitz. For det første ødelegges det som gjenstår av Vestens diplomatiske boikott og det skapes legitimitet til den nye samlingsregjeringen som snart vil bli etablert under Hamas sin ledelse. For det andre får Hamas anledning til å fortsette oppbyggingen av en Hizbollah-liknende hær på Gaza-stripen. – Med å akseptere en våpenhvile slipper Hamas unna en større israelsk militæroperasjon på Gaza-stripen, påpeker Steinitz. – Israel mistet en gylden mulighet nok en gang. De brutale angrepene på Sderot gav Israel sjansen til en ny anti-terror operasjon på Gaza-stripen. Det ville gitt oss mulighet til å gjenvinne kontroll over Philadelphi-korridoren og gjøre en slutt på den intensive militariseringen av Hamas og andre terrororganisasjoner, skriver Steinitz i en artikkel i Jerusalem Post. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart