Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil gi våpenhvilen en sjanse

Etter mer enn 24 timers opphør i rakettangrepene mot Israel, ble det avfyrt to nye Kassam-raketter mot Israel mandag ettermiddag. En av dem slo ned i et åpent område vest i Negev, mens den andre ikke nådde over sikkerhetsgjerdet rundt Gaza-stripen. Tirsdag er det ikke rapportert om noen rakettangrep i israelske nettaviser. Etter at våpenhvilen trådte i kraft søndag morgen hadde israelske soldater strengt forbud mot å skyte inn på Gaza-stripen, men etter de to rakettene mandag er det igjen gitt anledning til å skyte mot palestinske terrorister som er i ferd med å avfyre raketter, skriver Amos Harel i Ha’aretz. – Vi ønsker å gi våpenhvilen en sjanse, sa forsvarsminister Amir Peretz tirsdag morgen. – Men ethvert brudd på våpenhvilen vil få et kraftig svar, advarte han. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart