Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen livstegn fra israelske soldater i Libanon

Røde Kors har ikke klart å overføre brev fra familiene Goldwasser og Regev til de to israelske soldatene som ble kidnappet mot grensen til Libanon 12. juli. – Vi har heller ikke klart å få noen livstegn fra dem, fortalte en tjenestemann i Røde Kors til de israelske familiene i Brussel tirsdag. Moren til Ehud Goldwasser, Miki, var forarget etter den dårlige nyheten. – Det er vanskelig å forstå at Røde Kors ikke kan overføre brev til våre sønner gjennom Hizbollah når organisasjonen er et politisk parti som sitter i Libanons parlament, argumenterte hun. Onsdag blir det avholdt en stor solidaritetsdemonstrasjon for de kidnappede soldatene i Brussel. – Det var Europa som presset frem FN-resolusjon 1701, hvor det blir krevd at de kidnappede soldatene blir sluppet fri. EU må derfor ta ansvar og bruke all sin makt til å få fremgang i saken, mener Omri Avni, som er svigerfar til Ehud Goldwasser. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart