Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stans i flytrafikk og stengte offentlige kontorer

Israelske arbeidstakere protesterer mot manglende lønnsutbetalinger til 12.000 kollegaer i kommunesektoren. Onsdag morgen ble det innledet en omfattende streik som fører til stans i flytrafikken ut av Beit Gurion internasjonale lufthavn og til stengte havner, toglinjer, grensestasjoner og en rekke offentlige kontorer. Dersom streiken varer mer enn to dager kan det bli mangel på bensin på bensinstasjoner, skriver Ha’aretz. Streiken betyr også stans i postombæring og søppelinnsamling. Arbeiderorganisasjonen Histadrut har satt i gang streiken fordi israelske kommuner holder tilbake hele eller deler av lønnen til 12.000 arbeidere. Det protesteres også mot manglende avsetninger til pensjonsfond og videreutdanningsfond. Dette er et resultat av dårlig økonomi i kommunesektoren. Miff.no: Israelsk økonomi Uten lønn i månedsvis


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart