Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lover å styrte Sanioras regjering

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah talte torsdag over storskjermer til tusenvis av tilhengere i sentrum av Beirut. I følge nyhetsbyrået AP kom han med sitt hittil hardeste angrep mot Libanons regjering. Nasrallah lovte å styrte regjeringen, men uten bruk av våpen. – Vi vil overvinne dere med våre stemmer, sa han. – Våre våpen er bare rettet mot Israel, og Israel alene, understreket lederen for den shia-muslimske terrororganisasjonen. Nasrallah beskyldte statsminister Fuad Saniora personlig for å samarbeide med Israel under krigen i sommer. Han antydet at Saniora prøvde å stanse våpenleveransene til Hizbollah. Av "sikkerhetsgrunner" møtte ikke Hizbollah-lederen personlig frem på demonstrasjonen i sentrum av Beirut torsdag kveld. Medlemmer av Israels regjering har truet med å drepe Nasrallah ved første og beste anledning. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart