Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Slutt å snakke om Iran

– Det er unødvendig å snakke [om Iran], fordi det ikke hjelper Israels situasjon, mener Dan Meridor. Samtidig ser den tidligere ministeren Iran som den eneste eksistensielle trussel mot Israel. – I stedet for å snakke må vi sette oss ned i stillhet og tenke over hvordan vi kan konfrontere denne trusselen. Dette er en alvorlig sak, legger han til. Meridor mener trussler og tøff ordbruk fra Israels side styrker Iran. – Iran ønsker å stå i front blant de islamske landene i regionen. Ved å snakke på denne måten hjelper israelske tjenestemenn dem til å vinne denne plassen, argumenterer Meridor. I april leverte Meridor en 250 siders utkast til Israels nye forsvarsdoktrine. Det er ventet at statsminister Ehud Olmert vil legge dokumentet frem til godkjennelse i regjeringen i nærmeste fremtid. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart