Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Åpner for internasjonal styrke på Gaza-stripen

Italia har foreslått å sende internasjonale styrker til Gaza-stripen. Statsminister Ehud Olmert er åpen for å diskutere forslaget når han besøker Roma i neste uke, melder nyhetsbyrået AP. Men den israelske statslederen gjør det veldig klart hva han forventer av en slik internasjonal styrke: – Dersom Italia er klar til å la sin hær stå overfor terrororganisasjoner som Hamas og Islamsk Jihad daglig, er dette veldig interessante nyheter. Jeg vil høre mer om det, sier Olmert. – Er dere klare til å kjempe? Er dere klare til å ofre soldater? Er dere klare til å sette deres folk i fare slik vårt folk er utsatt fordi vi ikke har noe valg, legger Olmert til. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart