Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Oppfordrer Hamas til fortsatt kamp mot Israel

Den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh er for tiden på et fire dagers statsbesøk i Iran. Lørdag møtte han Irans president Mahmoud Ahmadinejad, som oppfordret Hamas-regjeringen til fortsatt å kjempe mot den jødiske staten. Iran har vært en av de sterkeste støttespillerne for den palestinske regjeringen, og Haniyeh benyttet anledningen til å takke presidenten. Landet bør ikke gi etter for Vestens krav om å avstå fra vold, akseptere fredsavtaler eller anerkjenne den jødiske staten, sa han. – Den iranske nasjonen vil stå skulder mot skulder med det palestinske folk, inntil Jerusalem er frigjort […] Og vil aldri komme til kort i noen form for støtte, lovet Ahmadinejad den palestinske statsministeren. Etter at den nåværende iranske presidenten overtok makten, har støtten til palestinerne blitt enda tydeligere overfor media, skriver Yedioth Aharonoth. Den tidligere soldaten i Revolusjonsgarden har kalt Israel for en "kreftsvulst" som bør "fjernes fra kartet." Så langt i år har i underkant av 800 millioner kroner blitt sent fra Teheran i bistand til de palestinske selvstyremyndighetene. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart