Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert gir Abbas en siste sjanse

I en analyseartikkel i Yedioth Aharonoth, peker Ron Ben-Yishai på hovedårsaken til at Israel fortsatt viser tilbakeholdenhet overfor stadig flere rakettangrep fra Gaza-stripen. – Det er ikke et ønske om å score poeng i det internasjonale samfunn og ikke fordi man har innsett at IDF ikke har noen effektiv løsning på å stanse Kassam-angrepene, skriver han. – Statsminister Ehud Olmert viser først og fremst tilbakeholdenhet fordi han ønsker å gi den palestinske presidenten Mahmoud Abbas mer handlingsrom i den avgjørende og farlige prosessen som han startet i sist uke. Prosessen har som mål å ta kontrollen over de palestinske områdene fra Hamas og overføre den til Fatah, skriver Ben-Yishai. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart