Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stanset på vei til Nahariya

Serievoldtektsforbryteren Benny Sela har de siste to ukene vært på flukt fra israelsk politi. Han klarte å rømme da han ble overført fra fengsel til rettslokaler i Tel Aviv. Fredag ble han stanset av polititjenestemenn i det han kjørte på veien mellom Acre og Nahariya i en stjålet hvit Honda, melder Jerusalem Post. Politiet har den siste tiden mottatt rapporter om at Sela har oppholdt seg i Nord-Israel, henholdsvis Hadera og utkanten av Tiberias. En ung kvinnelig soldat skal også ha sett ham kjøre forbi Kibbutz Kinneret. Derfor har det blitt satt opp veisperringer på de veistrekningene man antok at Sela ville ta. Da han endelig ble stanset mandag, prøvde han å rømme over jordene som ligger på siden av veien. En tjenestemann tvang ham i bakken. Rømlingen forsøkte først å utgi seg for å være araber, ved å nekte å svare på spørsmål på hebraisk. Miff.no: Israelsk samfunnsliv


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart