Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Syria er seriøst interessert i forhandlinger

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

En ledende israelsk etterretningsoffiser tror regimet i Damaskus er "seriøst interessert i forhandlinger" med Israel. – Syrerne tror dialog med Israel vil styrke deres posisjon, mener brigader Yossi Baidetz til Knessets utenriks- og forsvarskomité. I forrige uke gav Mossad-sjef Meir Dagan uttrykk for en motstridende mening. – Syrerne har ikke gjort noe forsøk på å invitere USA eller Europa inn for å fremme en politisk prosess, påpekte Dagan. Israels statsminister Ehud Olmert er åpen for å gjenoppta fredsforhandlinger med Syria dersom landet stanser sin støtte til Hamas, Hizbollah og andre militante grupper. Miff.no: Syria

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart