Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas ruster opp sin hær på Gaza-stripen

Hamas bruker "våpenhvilen" på Gaza-stripen til å bygge opp kampstyrken til sine militære avdelinger. – I løpet av noen få måneder vil vi stå overfor terrororganisasjoner med en annen militær kapasitet enn det vi har vært kjent med inntil nå, spesielt når det gjelder panservern-våpen, sier brigader i IDF, Sami Turjeman. Hamas har også forbedret sin kapasitet når det gjelder snikskyting og sikring, opplyser Turjeman. Det ble inngått en våpenhvile mellom Israel og de militante gruppene på Gaza-stripen 26. november. Islamsk Jihad har fortsatt å angripe Israel med Kassam-raketter, uten at Israel har svart på angrepene. I følge israelske myndigheter er landet angrepet med over 40 raketter den siste måneden. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart