Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rakett skadet bygning

Militante palestinere angrep Israel med minst fire Kassam-raketter tidlig tirsdag morgen. Mandag morgen rammet en Kassam-rakett en strategisk installasjon i Ashkelon. Flere installasjoner i eksplosjonsområdet ble ødelagt, skriver Yedioth Aharonoth. Totalt er Israel angrepet med nesten 30 raketter bare den siste uken. Angrepene inngår i en rekke palestinske brudd på våpenhvilen for Gaza-stripen som ble inngått for en måned siden. Israels FN-ambassadør har fått instruks om å levere en protest til FNs Sikkerhetsråd. – Ingen land i verden vil tolerere at det stadig blir avfyrt raketter mot deres territorium, påpeker det israelske utenriksdepartementet. En av rakettene som ble avfyrt mot Sderot tirsdag forårsaket skade på biler og bygninger, men det blir ikke meldt om personskader. Israel er angrepet med nesten 60 Kassam-raketter etter "våpenhvilen" trådte i kraft 26. november. Dette er flere enn i februar, april, august og september da det ikke var noen våpenhvile. Miff.no: Rakett-trussel


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart