Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk gutt kritisk skadet av Kassam

To israelske gutter ble skadet da Jihad-terrorister angrep byen Sderot med en Kassam-rakett tirsdag kveld. En av guttene er livstruende skadet, i følge Jerusalem Post. 14-åringene Matan Cohen og Adir Bassad rakk ikke å nå frem til tilfluktsrommet før raketten slo ned. Forsvarsminister Amir Peretz krever at Israel gjenopptar kampen mot Kassam-terroristene på Gaza-stripen. – Vi kan ikke fortsette å være tilbakeholdne. Vi kan ikke la Islamsk Jihad gjøre hva de ønsker. Vi må gjøre tiltak for å stanse Kassam-angrepene, skal Peretz ha sagt til statsminister Ehud Olmert. Etter 26. november har IDF stanset operasjonene mot Kassam-terroristene på Gaza-stripen. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart