Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

IDF drepte 660 palestinere i 2006

Israelske forsvarsstyrker drepte 660 palestinere fra og med januar 2006 til og med 27. desember, i følge en rapport fra den israelske menneskerettighetsgruppen B’Tselem. 49 prosent av de drepte skal ikke være involvert i kamphandlinger, og 21 prosent av dem var mindreårige. [Tallene til B’Tselem blir trukket i tvil av mediaovervåkningsgruppen Camera. De påpeker en rekke eksempler hvor væpnede palestinere og terrorister blir ført opp som «ikke-stridende».] De fleste palestinerne er drept på Gaza-stripen det siste halvåret, etter at den israelske soldaten Gilad Shalit ble kidnappet og to andre soldatkollegaer drept av palestinske terrorister. I de fem månedene som fulgte gjennomførte Israel en rekke militære operasjoner på Gaza-stripen for å få Shalit frigitt, stanse de stadige rakettangrepene og våpensmuglingen fra Egypt. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart