Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen offisiell reaksjon på Saddams henrettelse

Israelske myndigheter har ikke kommet med noen offisiell uttalelse etter henrettelsen av Saddam Hussein lørdag morgen. – Verken statsministerens kontor eller utenriksdepartementet har publisert noen pressemelding, skriver Jerusalem Post. Dette på tross av at Saddams regime utgjorde en strategisk trussel mot Israel i over 20 år. Iraks atomvåpen-program, Scud-raketter og utbetalinger til palestinske selvmordsbombere forårsaket ikke lite trauma og smerte for den jødiske staten, påpeker journalist Herb Keinon. – Saddam Hussein var hensynsløs og ond mot sitt eget folk og en trussel for nabolandene, heter det i en uttalsels fra Israels visestatsminister Shimon Peres. Miff.no: Irak


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart