Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En løsning med palestinerne løser ikke alle problemer

Ministeren med ansvar for strategiske saker i den israelske regjering, Avigdor Lieberman, har sendt et brev til FNs nye generalsekretær Ban Ki-Moon. Brevet er en protest på Ki-Moons uttalelse hvor han sa at en løsning på konflikten mellom Israel og palestinerne er nøkkelen til å løse de andre konfliktene i Midtøsten. Lieberman er "dypt bekymret" over en slik tankegang. Han tror for eksempel ikke at en fredsavtale med palestinerne vil skape en løsning på trusselen fra Iran. – Jeg har aldri hørt at Irans president Mahmoud Ahmadinejad tar til orde for et kompromiss om landområder med Israel. Han snakker om en total og betingelsesløs utryddelse av den jødiske stat, skriver Lieberman. – Jeg har aldri hørt Mahmoud Ahmadinejad be om forhandlinger mellom Israel og palestinerne, men jeg har hørt han gjenta flere ganger at Israel skal utslettes fra kartet. Ahmadinejads visjon for "et nytt Midtøsten" er uten en jødisk stat og uten noen jøder overhodet, fremholder Lieberman. Det israelske regjeringsmedlemmet ber Ki-Moon kansellere Irans medlemsskap i FN og innføre de hardeste sanksjoner verden har sett for å stanse det radikale, islamistiske regimets atomvåpen-program. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart