Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinske terrorister får opplæring i Katyusha-raketter

En gruppe militssoldater fra Gaza-stripen har dratt utenlands for å få opplæring i produksjon og avfyring av Katyusha-raketter, sier sentrale forsvarskilder i Israel til Jerusalem Post. IDF frykter de nye rakettene vil ha en rekkevidde på over 35 kilometer. Dermed vil de israelske byene Kiryat Gat, Netivot og Ofakim være truet av terror-rakettene. Katyusha-rakettene har lenger rekkevidde og kan bære større eksplosiver enn Kassam-rakettene. Sivile israelske områder rundt Gaza-stripen er angrepet med hundrevis av Kassam-raketter de siste årene. Palestinerne har også angrepet med noen få Katyusha-raketter av Grad-typen. De har ikke nådd sin maksimale rekkevidde på nesten 30 kilometer. Etter at Israel trakk seg ut av Gaza-stripen høsten 2005 har palestinske terrorister hatt nærmest uhindret bevegelsesfrihet ut og inn av Gaza-stripen til Sinai-halvøya. Miff.no: Rakett-trussel Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart