Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Flere har mistillit til forsvarsledelsen

Det er fortsatt en tillitskrise i de israelske forsvarsstyrkene etter krigen mot Hizbollah ifjor sommer. – En stor andel [av senioroffiserene] tviler på toppledelsens evne til å lede, sier en anonym generalmajor til Ha’aretz. Mandag og tirsdag avholder IDF en konferanse for alle sine høyest rangerte offiserer. Mandag ble brukt til å diskutere ulike interne rapporter som er utarbeidet om IDFs prestasjoner under krigen i Libanon. En anonym offiser klager på konferansen til Yedioth Aharonoth. – Under de offisielle møtene kom det bare frem ros, uten noe slags kritikk. Men i korridorene snakket vi om alle feilene som ble gjort, sier offiseren. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart