Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollah hadde syrisk stridsvogn

– Geriljastyrkene til Hizbollah som Israel møtte under krigen i juli og august var væpnet fra topp til tå med avanserte våpen fra Syria og Iran, skriver Yaakov Katz i Jerusalem Post. I følge major Yigal Averson, som er nestkommanderende for en bataljon i IDF, hadde Hizbollah også støtte av en syrisk stridsvogn. – Ved landsbyen Kila så vi en syrisk stridsvogn som ble brukt av Hizbollah, sier Averson. Han angrer på at han ikke ba sine soldater om å ødelegge den. Stridsvognen skal ha blitt brukt av Hizbollah som lagringssted og beskyttelse. Kilder ved IDFs Nordkommando er overrasket over Aversons beskrivelse av en stridsvogn i Hizbollahs hender. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart