Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel har planer om å angripe iranske anlegg med taktiske atomvåpen

– Israel har hemmelige planer om å ødelegge Irans atomprogram installasjoner med konvensjonelle og taktiske atomvåpen, skriver den britiske avisen Sunday Times. Avisen hevder å sitere «flere israelske militærkilder». Hensikten med å bruke taktiske atomvåpen er å ødelegge anlegg som ligger dypt under betong og fjell. Bombene vil eksplodere langt nede i bakken for å redusere risikoen for radioaktivt avfall. I følge avisen er de taktiske atombombene tilsvarende 1/15 av Hiroshima-bomben som USA brukte mot Japan høsten 1945. To skvadroner i de israelske luftstyrkene skal ha øvd på angrep mot Natanz, som er et sted hvor det radikale shia-regimet anriker uran. Pilotene har også øvd på å fly langt, med turer helt fra Israel til Gibraltar og tilbake. – Så snart det blir gitt grønt lys, vil det være et oppdrag, et angrep og det iranske atomprosjektet er ferdig, sier en av kildene. Sunday Times antyder at lekkasjen av planene kan være et pressmiddel for å få Teheran til å slutte med anrikningen av uran. Miff.no: Iran

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart