Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg vil møte med partene så raskt som mulig

FNs nye generalsekretær Ban Ki-Moon vil møte partene i Midtøsten-konflikten "så raskt som mulig". Han ser på en løsning av konflikten mellom Israel og palestinerne som første skritt på veien til å løse de andre problemene i Midtøsten, inkludert Libanon, Iran, Irak og Syria. – Dette synet avviker betydelig fra synet i Jerusalem. Den israelske regjering mener terror, radikal og ekstrem islam og hat mot Vesten er roten til problemene i Midtøsten, skriver Jerusalem Posts journalist Herb Keinon. – På tross av Ban Ki-Moons uttalelser har Israel ønsket den nye generalsekretæren hjertelig velkommen, legger Keinon til. Ban Ki-Moon besøkte Israel for første gang i 2005, den gang som utenriksminister i Sør-Korea. Miff.no: Israel og FN


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart