Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Straffer idrettsutøver som konkurrerte i Israel

Myndighetene i Bahrain har trukket tilbake statsborgerskapet til maratonløperen Mushir Salem Jawher etter at han deltok i Tiberias-maraton i Israel på torsdag. Jawher vant løpet, på litt over 2 timer og 13 minutter. Idrettsforbundet i Bahrain har mottatt nyheten om Jawhers deltakelse i Tiberias-maraton med "sjokk og beklagelse", melder nyhetsbyrået AP. Å reise til Israel for å delta i et fredelig sportsarrangement er tydeligvis "brudd på Bahrains lover". Det lille kongedømmet i den persiske gulf har ingen offisielle bånd til Israel, men er en nær alliet med USA, som blant annet har en flåtebase på øya. Jawher ble født i Kenya i 1978. Han skal ha flyttet til Bahrain i 2003. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart