Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

77 prosent er misfornøyde med Olmert

Populariteten til statsminister Ehud Olmert er fortsatt på et bunn-nivå. 47 prosent av deltakerne i en ny israelsk meningsmåling mener statsminister Ehud Olmert gjør en "veldig dårlig" jobb. 30 prosent mener han gjør en "ganske dårlig" jobb. Bare 1 prosent gir ham karakteren "veldig god" og 20 prosent gir ham "god". I tillegg er 69 prosent misfornøyd med Olmerts lederevner og 60 prosent har lave tanker om hans integritet. De 420 deltakerne i undersøkelsen ble også spurt hvordan synet på Olmert vil endre seg dersom han gir sparken til forsvarsminister Amir Peretz eller forsvarssjef Dan Halutz. 45 prosent vil få et mer positivt syn på Olmert dersom Peretz forsvinner ut av regjeringen. 20 prosent ønsker at Olmert skal gi sparken til Halutz. Miff.no: Ehud Olmert


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart