Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Svartelister iransk bank

Det amerikanske finansdepartementet har bestemt seg for å svarteliste Irans femte største statseide bank, med navn Bank Sepah. Dermed får det irakiske selskapet ikke handle med noen amerikanske banker eller amerikanske innbyggere. Svartelistingen fører dermed til at Bank Sepah ikke kan gjøre noen form for handel knyttet opp mot den amerikanske økonomien. Dette skjer på tross av at det statseide selskapet har filialer både i London, Paris, Roma og Frankfurt, skriver Yedioth Aharonoth. – Bank Sepah er en økonomisk nødvendighet for Irans rakett-program og har aktivt støttet Irans arbeid for å få raketter som kan bære masseødeleggelsesvåpen, skriver departementet i en kommentar til svartelistingen. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart