Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utnevnte arabiske minister

Forsvarsminister Amir Peretz har ansatt Knesset-medlem Raleb Majadele som ny forsknings-, teknologi-, kultur- og sportsminister. Majadele blir Arbeiderpartiets sjuende minister i den Kadima-ledede regjeringen. Yedioth Aharonoth omtaler ham som Israels første arabiske minister. Druseren Sallah Tarif var minister i Sharon-regjeringen fra 2001. Peretz offentliggjorde nyheten om Majadeles ansettelse onsdag. Forsvarsministeren understreket at denne ansettelsen er historisk og han uttrykte stor tro på at den vil forbedre forholdet mellom de ulike grupperingene i landet. Ansettelsen ble imidlertid ikke møtt med like stor begeistring blant andre Ap-politikere. De tror Majadele ble valgt av Peretz for å vinne stemmer blant partiets arabiske medlemmer. Formann i Hadash-partiet Muhammed Barakeh kommer også med hard kritikk mot ansettelsen til Peretz. – Ansettelsen av Majadele vil ikke bety noe for likeverdet. Dette er bare et ledd i et opplagt spill som er ment å hjelpe Peretz til å beholde lederstolen i Arbeiderpartiet, heveder Barakeh overfor Yedioth Aharonoth. Arbeiderpartiet avholder ledervalg i mai. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart