Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kadima får kun 12 mandater

Statsminister Ehud Olmerts parti får stadig mindre oppslutning på de israelske meningsmålingene. En ny måling i Ha’aretz ville gitt Kadima kun 12 mandater dersom det var Knesset-valg i dag. Bare 20 prosent av de som sier de stemte for Kadima ved valget i mars 2006 ville gjort det i dag. Populariteten til Olmert personlig fortsetter også å falle, fra 22 prosent til 14 prosent støtte. Dersom det var valg nå, ville Likud-partiet blitt det største partiet med 29 mandater. Dersom Ehud Barak blir ny leder i Arbeiderpartiet ser det ikke ut til å styrke partiet, men tvert i mot svekke partiet, i følge denne meningsmålingen. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart