Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Peretz burde si opp

Minister for strategiske saker, Avigdor Lieberman, ba torsdag forsvarsminister Amir Peretz om å fratre sin stilling. Utspillet kommer som følge av at Peretz onsdag ansatte Israels første arabiske minister, Raleb Majadele. Ved dette har Ap-lederen misbrukt sin rolle som forsvarsminister og brukt statsapparatet til egen fordel i Aps partiledervalgkamp, hevder partikollegaen i Israel Beiteinu. Liebermans partikollega, Esterina Tartman, kaller valget av Majadele for "et stort nederlag for zionismen." Ifølge Tartman har dette skadet "Israels karakter som en jødisk stat." Kommentarene hennes har imidlertid blitt fordømt av flere andre Knesset-medlemmer over hele det politiske spektrumet, i følge Ha’aretz. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart