Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi skal få dere hjem

Fredag ble det avholdt en støttemarkering for de bortførte israelske soldatene ved grensen til Libanon. Miki Goldwasser, mor til den kidnappede soldaten Ehud Goldwasser, henvendte seg til sin sønn under en tale. – Folkemengden som er samlet her gråter dine tårer. Jeg håper du kan høre stemmene og kjenne energien som alle menneskene sender deg, sa mor Goldwasser. På tross av invitasjoner som ble sendt ut, var det ikke et eneste Knesset-medlem eller representant fra IDF som møtte opp på arrangementet. Til sammen deltok rundt tusen mennesker i markeringen. I 2006 ble tre israelske soldater kidnappet av fremmede styrker. To soldater ble kidnappet av Hizbollah-styrker 12. juli, noe som ble starten på krigen mellom terrorgruppen og Israel. Den siste soldaten ble kidnappet i et infiltrasjonsangrep av palestinske terrorister fra Gaza-stripen 25. juni. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart