Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avviser «snarveier» i fredsprosessen

USAs utenriksminister Condoleezza Rice avviser at hun vil hoppe over flere av rekkefølgekravene i veikartet for å danne en palestinsk stat. Under hennes møte med Israels utenriksminister Tzipi Livni i Jerusalem, gjorde begge kollegene klart at det er uaktuelt å gjøre et slikt politisk grep. – Jeg støtter dialog, men ikke å kutte stegene i veikartet, sa Livni i begynnelsen av møtet, skriver Yedioth Aharonoth. Under den påfølgende pressekonferansen poengterte utenriksminister Rice at Midtøsten er inne i en vanskelig og utfordrende fase. De fleste palestinerne ønsker å leve et sted hvor deres barn kan leve trygt, la hun til som en oppmuntring til ikke å gi opp fredsprosessen. Miff.no: Israel og USA


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart