Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Benekter reportasje i Sunday Times

Det israelske utenriksdepartementet benekter at Israel har utarbeidet planer for å ødelegge Irans atomanlegg med konvensjonelle og taktiske atomvåpen, skriver Ha’aretz. Opplysningene ble publisert av Sunday Times i helgen på bakgrunn av "flere israelske militærkilder". – Israel ønsker å løse problemet med Irans atomprogram med diplomatiske midler, sier talsmann Mark Regev. – Dersom det lykkes med diplomati kan problemet bli løst på fredelig vis, legger han til. Statsminister Ehud Olmerts kontor og minister med ansvar for trusselen fra Iran, Avigdor Lieberman, har nektet å kommentere artikkelen i den britiske avisen. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart