Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ikke la verden glemme våre kidnappede soldater

Forsvarsminister Amir Peretz møtte lørdag USAs utenriksminister Condoleezza Rice. Peretz ba henne om å sørge for at de kidnappede israelske soldatene forblir en del av den internasjonale agendaen. De to skal også ha diskutert tiltak for å få frigjort soldaten Gilad Shalit, som ble kidnappet i et infiltrasjonsangrep fra Gaza-stripen mot en israelsk grensestilling 25. juni 2006. Forsvarsministerens nyeste politiske initiativ var også et av temaene under møtet. Forsvarsministeren har tatt til orde for å innføre en ny fredsplan, som han mener må være en sammenfletting av veikartet for fred og det arabiske fredsinitiativet. Møtet mellom Rice og Peretz varte i over en time, lenger enn den egentlige tidsrammen. Søndag skal den amerikanske ministeren møte PA-formann Mahmoud Abbas, før hun søndag møter Israels statsminister Ehud Olmert. Miff.no: Israel og USA


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart