Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tror ikke IDF vil sette i gang Gaza-operasjon

Terrororganisasjonen Islamsk Jihad tror ikke IDF vil sette i gang noen større bakkeoperasjon på Gaza-stripen. – Som i alle tidligere operasjoner vil israelerne trekke seg tilbake (…) uten sjanse til å stanse rakettangrepene, sier Jihad-talsmann Abu Ahmed til Yedioth Aharonoth. – Med rakettangrepene har vi klart å skape en terrorbalanse med fienden, fortsetter Ahmed. – Israelerne har gjennomført mange operasjoner, som for eksempel i Beit Hanoun, men ingen her har forlatt sine hjem. Israelerne truer med å bombe bygninger, men mennesker samler seg utenfor husene for å forhindre angrepene. På den andre side, i [den is raelske byen] Sderot, flytter folk fra husene for hele verdens øyne. Dette er ikke bare en psykologisk krig, men vi har allerede oppnådd suksess med disse velsignede rakettene, sier Ahmed. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart