Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi skal vurdere å frigi Barghouti fra fengsel

– Fatah-lederen Marwan Barghouti kan bli sluppet fri fra israelsk fengsel en gang i fremtiden, antydet Israels viseforsvarsminister Efraim Sneh under en forelesning søndag. – Barghouti er det palestinske folks mest populære leder. Vi hjalp ham til å oppnå denne statusen, hevder Sneh som peker på at fengslingen i seg selv har styrket hans posisjon blant folket. I følge viseministeren kan man beseire Hamas ved å finne en palestinsk fredspartner og skape en diplomatisk horisont, skriver Jerusalem Post. – Hamas prøver å skape en situasjon med stress, sorg og diplomatiske blindgater, for å forsøke å dra befolkningen i retning av terroristenes mål. Vi må arbeide i nøyaktig motatt retning, og finne moderate elementer for å kunne handle mot Hamas’ strategi, forklarer Sneh. Barghouti er dømt for sin rolle i terror under intifadaen som startet høsten 2000. Han er funnet medskyldig i drap på flere sivile israelere. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart