Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avviser hemmelig avtale med Syria

Den israelske regjeringen avviser at det har vært noen kontakt mellom Syria og Israel, slik avisen Ha’aretz beskrev i flere reportasjer tirsdag morgen. – Den israelske regjering kjenner ikke til noen slike møter, sier David Baker, som er talsmann ved statsministerens kontor. – Vi kjenner ikke til dette, og dersom det hadde skjedd ville vi visst om det, sier et anonymt medlem av den israelske regjeringen til Israel Radio. – Dette er ikke noe seriøst [forslag]. Det er mulig det var kontakter mellom akademikere, og det er mulig at de rapporterte til tjenestemenn på et lavt nivå. Men det nådde ikke høyere enn det, fortsetter ministeren. En medarbeider av tidligere statsminister Ariel Sharon avviser nyheten som "absolutt nonsense". – Det var ingen rapporter til Sharon og ingen rapporter til hans kontor. Det var ingen forbindelse mellom Sharon og Alon Liel. Dette fant aldri sted, sier den anonyme kilden. Silvan Shalom (Likud), som var utenriksminister i perioden da samtalene skal ha blitt innledet, sier han ble kjent med forhandlingene da han leste avisen tirsdag morgen. – Det var ingen offisiell kontakt mellom Israel og Syria mens Ariel Sharon var statsminister, sier tidligere medlem av Knessets forsvars- og utenrikskomité Yuval Steinitz. Han anser reportasjene i Ha’aretz som "fri diktning". Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart