Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tror Hamas ønsker å myrde Abbas

Medlemmer i Fatah-partiet hevder deres rivaler i Hamas planlegger mord på flere av deres ledende politikere. Dette inkluderer PA-formann Mahmoud Abbas og den mest populære Fatah-skikkelsen på Gaza-stripen, Muhammed Dahlan, skriver Yedioth Aharonoth. I følge en talsmann for partiet har man oppdaget et nettverk av tunneller på Gaza-stripen. Noen av dem skal ha ulike moskeer som startpunkt. Tunnellene skal ha vært fulle av eksplosiver, som man altså mener var myntet på Fatahs ledende partiskikkelser. – Hamas har i det siste arbeidet på en systematisk og godt planlagt måte med å gjøre ferdig disse tunnellene og har også lagret store kvantum med eksplosiver i Sala al-Din området på Gaza-stripen og i flyktningleiren Jabaliya, hevder talsmannen. En av disse tunnellene skal gå under en vei brukt av Abbas og andre politikere når de entrer Gaza-stripen. En annen skal ha gått under huset til en Fatah-aktivist. – Vi advarer om at alle forsøk på å skade våre ledere vil tenne en ukontrollerbar ild, avslutter Fatahs talsmann. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart