Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

1,8 millioner turister i 2006

Israel tok imot 1,8 millioner turister i 2006, en nedgang på 4,5 prosent i forhold til 2005. – Fjoråret startet med stor optimisme, men den forsvant etter krigen i Libanon, sier turistminister Isaac Herzog. – Det er ikke noen hemmelighet at turistindustrien ble mest skadet av krigen. Selv om vi så oppgang på slutten av året, er prosessen treg og det vil fortsatt ta noen måneder å komme tilbake, fortsetter Herzog. Tallene taler klart om hvilken effekt krigen hadde på turistbesøket. I første halvdel av 2006 økte turismen med 22 prosent i forhold til samme periode i 2005. Fra juli til desember gikk antallet turister ned med 27 prosent. Miff.no: Turistguiden Besøk Israel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart