Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kadima forbereder et mulig partilederbytte

Tirsdag bestemte statsadvokat Eran Shendar at statsminister Ehud Olmert skal etterforskes for korrupsjon. Talsmenn for Kadima sier partiet nå forbereder et lederbytte, siden etterforskningen kan føre til komplikasjoner for Olmerts vedkommende. Om så blir tilfellet, ønsker ikke partiet å vente til det endelige resultatet av etterforskningen, før man erstatter statsministeren, rapporterer Hæren Radio. På denne måten håper Kadima å unngå nyvalg. En minister for Kadima karakteriserer partiets siutasjon som "alvorlig" og mener "offentliggjøringen kan komme til å ødelegge Olmerts stilling på meningsmålingene." Likevel mener han det er viktig å huske at de tre foregående statsministerene også har vært kriminaletterforsket. Inspektør i det israelske politiet, Moshe Karadi, skal nå sette sammen et etterforskningsteam som skal lede det videre arbeidet. Den nåværende statsministeren har blitt fotfulgt av korrupsjonsanklager gjennom hele sin politiske karriere, som strekker seg over hele tre tiår. Selv benekter han straffskyld i denne saken og Olmerts advokat, Eli Zohar, sier han nå ser frem til å kunne få renvasket navnet sitt en gang for alle. Ehud Olmert har i israelsk presse vært anklaget for å drive korrupt forretningsvirksomhet ved statens salg av Leumi Bank for en tid tilbake, skriver Jerusalem Post. Miff.no: Ehud Olmert


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart