Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Moshe Kaplinsky kan bli ny forsvarssjef

Som viseforsvarssjef er Moshe Kaplinsky en naturlig kandidat til å overta etter Dan Halutz. Han steg i gradene gjennom Golani-brigaden, og blir ansett som en dyktig infanterioffiser. I 2001 ble han utnevnt til generalmajor, og ble utnevnt til statsminister Ariel Sharons militærrådgiver. I 2002 ble han sjef for IDFs Sentralkommando. – Kaplinskys rolle som Halutz’ "representant" ved Nordkommandoen under krigen mot Hizbollah kan ha ødelagt hans sjanser til å bli valgt [som ny forsvarssjef], skriver Yaakov Katz i Jerusalem Post. Hanan Greenberg i Yedioth Aharonoth påpeker at Kaplinsky var en av favorittoffiserene til tidligere statsminister Ariel Sharon. Noen kilder tror det kan være skadelig at Kaplinsky har så tette bånd til politikere, spesielt til Sharon-familien. Miff.no: Israelsk samfunnsliv


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart