Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert og Peretz har ikke moralsk rett til å velge ny forvarssjef

De israelske familiene som mistet sine sønner under krigen i Libanon ønsker forsvarssjef Dan Halutz sin avgang velkommen. De lover å fortsette kampen mot lederne av det de mener var en mislykket krig inntil statsminister Ehud Olmert også går av, skriver Yedioth Aharonoth. – I dag hørte jeg statsministeren si at forsvarssjefen er en modig mann. Jeg vil foreslå for statsministeren også å være modig, og ganske enkelt trekke seg, sier Moshe Nissan. – Forsvarsministeren og statsministeren har ingen moralsk rett til å velge en ny forsvarssjef, mener foreldrene. – Regjeringen må skrive ut nyvalg, og bare en ny regjering kan velge den neste forsvarssjefen, mener Moshe Muskal. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart